Programma reünie zaterdag 11 juni 2016

Tijdens vorige lustra is gebleken dat men niet echt behoefte heeft aan een programma met allerlei verschillende (muziek)acts, lessen of toespraken. Men komt om met elkaar te kletsen. Dit citaat uit de roman van Walter Schrader die hij schreef naar aanleiding van een reünie op het Rijnlands spreekt voor zich: "Rob kreeg nauwelijks de tijd om te kijken hoe de school aan de moderne tijd was aangepast. Het weerzien met collega's en ex-leerlingen was prettig. Spontaan ontstonden er groepjes. Liefdes, vetes, frustraties, carrières en emigraties, mislukkingen, huwelijken, kinderen, ongelukken, zelfmoord, scheidingen, ziekten en opnames vormden dankbare gespreksonderwerpen. Rob voelde interesse en oprecht enthousiasme. Geen steken onder water."

Ook dit lustrum hebben we ervoor gekozen om het simpel te houden. Veel ruimte en gelegenheid om met elkaar te kletsen. Wel is gedacht aan nostalgische gevoelens: er komt een tentoonstelling met foto's en ander materiaal.

Ook organiseren we voorafgaand aan de reünie een zaalvoetbaltoernooi. Je kunt je per team inschrijven. Destijds organiseerde onze ouddocente Herma Gerringa jaarlijks zo'n toernooi de dag vóór de kerstvakantie. Tijdens de reünie van 2011 was dit een groot succes. Het toernooi zal qua tijd en sfeer naadloos overgaan in de reünie.

Heb je een diploma gehaald op het Rijnlands en staat je handtekening nog niet op de handtekeningenwand? Maak dan van de gelegenheid gebruik om deze alsnog op de wand achter te laten. 

_MAK0693

De oud-docenten die niet meer aan de school verbonden zijn, zijn in de aula te vinden. Zij zullen het fantastisch vinden als veel oud-leerlingen hen aldaar opzoeken. Elders op de site komt een overzicht van (oud)docenten die op de reünie aanwezig zullen zijn.

Er lopen fotografen rond. Eén van hen maakt groepsfoto's in de bovengymzaal: zie het tijdschema

Als je zelf denkt dat vier uur te lang is, kom dan wat later of ga iets eerder weg. Je hoeft je natuurlijk niet aan de start- en eindtijd (14:00-18:00 u.) te houden.

Volg ons op Twitter als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes of wijzigingen op ROStalgia.