The Commitments

SOUL UIT DUBLIN!

Een groep jongeren uit een arbeidersbuurt in Dublin begint een bandje. Niet zomaar een bandje: een soulband! De muziek die ooit de zwarte Amerikanen uit de ghetto's hoop gaf moet ook dit Ierse zootje ongeregeld bevrijden uit hun uitzichtloze leven. Geen baan, geen toekomst, of de hele dag diepvrieskippen inpakken, of trouwen met de eerste de beste lul (maar wel een lul met een baan!), kinderen krijgen, de was doen en met de buurvrouw kleppen in een smoezelige achterstandswijk. Kom nou! Wij spelen Soul. Soul uit Dublin! De muziek bevrijdt ons! Soul is energie, puur en rauw, soul is het ritme van de straat, de stem van het volk. Soul is de geest uit de fles. Soul is seks. Geest? Seks? Seks maakt alles kapot..... is deze band bestand tegen deze krachten?

commitmentsEen ex-bajesklant als drummer, een saxofonist die zichzelf nogal cool vindt, een aardige maar slome gitarist, nog een agressieve drummer, drie meiden die nogal bekeken worden, een zanger met de stem van een god maar de manieren van een hufter. En een slimme manager die de boel bij elkaar probeert te houden. En natuurlijk Joey "the Lips" op trompet. Is hij echt zo beroemd als hij beweert? En kent hij Wilson Pickett echt persoonlijk?

En komt Wilson Pickett echt naar ons concert? Het concert van THE COMMITMENTS ??

THE COMMITMENTS. Een bruisende musical vol Soul uit Dublin. Gebaseerd op de gelijknamige film van Alan Parker.

Ook de oudleerlingen kunnen de voorstelling gaan zien op de volgende speeldata.
De première is op zaterdag 17 maart 2007. De overige voorstellingen vinden plaats op 18 tot en met 21 maart. Aanvangstijden zijn om 20.00 uur. Plaats van handeling is de aula.

Kaartverkoop voor ouders/verzorgers/belangstellenden/oudleerlingen:
Vanaf maandag 5 maart tot en met donderdag 8 maart 2007 kunt u via telefoonnummer
071-5193537 kaarten bestellen. Bellen is alleen mogelijk tussen 16.00-17.00 uur.
Via de administratie van school is het niet mogelijk te reserveren.
Het maximale aantal kaarten wat u kunt reserveren is twee. Kosten zijn €5,00 per toegangskaart.

Namens de cast wens ik u een prettige voorstelling,

Michèl van der Zeeuw