Het Rijnlands speelt Chicago

Dit jaar brengen we de musical “Chicago”. In dit stuk gaat het over de showgirls Roxie Hart en Velma Kelly die beide een moord op hun geweten hebben en hierdoor in de gevangenis belanden, een wereld waar geen rechtvaardigheid bestaat en iedereen voor zichzelf kiest… 

poster_chicago

Een productie, waaraan weer met veel enthousiasme door ongeveer 60 leerlingen en 7 docenten wordt gewerkt. De regie is in handen van Malte Huthoff en de muziek wordt verzorgd door Ruth van de Putte.

Ook oud-leerlingen en oud-docenten zijn hierbij uitgenodigd de uitvoering bij te wonen op één van de volgende speeldata:

De première is op donderdag 7 februari.
De overige voorstellingen vinden plaats op 8, 11, 12, 13 februari 20.00 uur in de aula van het Rijnlands Lyceum aan de Apollolaan 1 te Oegstgeest.

U kunt  kaarten reserveren voor één van de voorstellingen, kaarten kosten 5 euro per stuk.

Wat moet u daarvoor doen?

U kunt telefonisch reserveren van woensdag 30 januari tot en met dinsdag 5 februari via telefoonnummer 071-5193537 tussen 16.00 en 17.00 uur. In het weekend spreekt u in op het antwoordapparaat. Wilt u alleen dit nummer bellen, het is namelijk niet mogelijk te reserveren via de receptie.

Gereserveerde kaarten zullen op naam worden klaargelegd bij de entree op de avond van uw keuze. Dan kunt u ook de kaarten betalen.

Graag zien we u in de aula bij één van onze voorstellingen.

Namens de cast en het leerling productieteam:
Wouter van Willigen